lägenhet nummer femton

Igår väntade ett morgonbesök på banken innan jag cyklade hem i vår värmen och skrev de sista instuderingslapparna till tentan på onsdag. Direkt efter sista lappen var skriven cyklade jag och mötte pappa för ett möte med mäklaren, det sista skulle skrivas på och sedan fick jag mina nycklar. Härmed är jag ägare till min första lägenhet - oerhört mäktigt! Är fasligt förälskad i den och jag vet att jag kommer trivas som fisken i vattnet. 
På kvällen efter att hela familjen hängt hos mig (hör ni vad coolt?)ett tag tog vi en tripp för att kolla på tapet och köpa målafärg. Efter det blev det pizza innan vi (läs mamma) började lite med förberedelser inför målningen. 
 
Idag ringde väckaklockan tidigt för att hinna med fix innan jag mötte pappa på Friskis för ett pass. Sedan gick jag tillbaka till mamma och lägenheten. Jag har under dagen målat köket och mor min tog sig an vardagsrummet. Så jävla många köksluckor! Kommer ha så ont i armarna imorgon men snyggt blev det! Imorgon ska vi måla klart det sista och sedan åker mina spenderarbyxor på; jag ska både köpa säng, tv och andra elektronikprylar. 
 
 
 
RSS 2.0